26 maj 2016

Lena och Malin stickar på landet.

För några veckor sedan följde Lena med mig ut på landet. Vi stickade heeeela helgen. Vi passade också på att fota min tröja som varit klar ett tag men det har inte blivit några bilder förrän nu.

Jag är så nöjd med denna tröja, tyvärr kommer inte färgen till sin rätt. Trots superbra ljus är den så svår att fånga, den blir mer grå än vad den är. Men, men... Kroppen är virkad i mormorsrutor och ärmarna har jag stickat uppifrån och ner. Trodde det skulle vara svårare att få till snyggt mot det virkade men jag tycker det blev riktigt bra. Så otroligt smidigt och smart att sticka ärmen direkt från ärmhålet också, det ska bli min nya grej!


/Malin

Färdig tröja till Martin.

Min brorson Martin fyllde nyss år och då stickade jag en tröja till honom i Line från Sandnes garn, har blivit mycket stickat i just det garnet nu ett tag men jag gillar det starkt.

Här kommer några bilder...

Martin blev glad:-)

Tänkte att jag skulle använda mina rester i Line-garnet då jag stickat så mycket i det och har nu börjat virka på en sjal. Har köpt till grundfärgen där det såklart behövdes några nystan men annars är det ju trevligt att använda det man har ibland...


Det ska till några varv till men sedan är den klar. Kul att virka lite som omväxling:-)

/Malin